EQ fogyatékos, továbbra is leszázalékolva

mirwen

mirwen

Háztéma

2011. október 17. - Mirwen

szóval az van, hogy készen vannak az építész tervek, viszonylag rövid idő alatt kiforrott hogy mi az ami jó, hiszen elég konkrét elképzeléseink voltak nekünk is és az építésznek is, ezeket ütköztettük, és az esetek többségében konszenzus született. Kompromisszum leginkább az anyagiak miatt. mondjuk az is akadt bőven sajnos, hiszen nem kolbászból van a kerítés. abszolút minimál költségvetésből akartuk a legtöbbet kihozni, szerintem sikerült is. Valahogy babonából nem merek képeket mutatni.

Viszont a gazdasági helyzet, meg a munkaügyi kilátástalanság - az embert kb bármikor kirúghatják -, illetve a hitelek meg ilyesmik miatt most parkolópályán van az egész. Ha nyerünk a lottón, akkor belekezdünk, addig marad a III.kerület. Amit igazából nagyon szeretek, csak ne lenne panel, a köcsög lakóival, akik pl nem szavazták meg a panelfelújítós programot se, meg a sok white trash ill norvég akik egész nyáron itt piknikeznek ricsajozva a ház előtt.

de még szerencse hogy ez van, mert különben nem is akarnánk elköltözni. ez persze csak önálltatás, hiszen perszehogy jó lenne kertesházban, de azért nagyon jó ilyen jól felszerelt városrészben, jó közlekedéssel lakni ám.

A bejegyzés trackback címe:

https://mirwen.blog.hu/api/trackback/id/tr435665372

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása