EQ fogyatékos, továbbra is leszázalékolva

mirwen

mirwen

befőzés

2013. november 29. - Mirwen

tavasszal lesz három éve hogy belekezdtem, most épp hullámvölgyben vagyok. Egész egyszerűen nincs értelme befőznöm úgy, hogy a készletet növelem. Eladni nem nagyon tudom, mert nem hirdet(het)em, raktárra meg nem fogok főzni, az kicsit drága mulatság. A sors iróniája hogy mi meg nem nagyon eszünk lekvárokat.

Az egyetlen dolog ami van, az a lipótvárosi sark -i- fűszeres (nem akarom hogy idetaláljanak keresővel), szóval hozzájuk dolgozom be ezt-azt, mikor mire van szükségük. Leginkább szörpök, meg savanyúságok. tavasszal meg torma. pfff, az rettentő volt . De már nem vásározok, egész egyszerűen nem merek.

lehet hogy karácsonykor még felvetem a fészbukon a libamájas témát, meg esetleg a lazackaviárt, hátha mást is érdekel, mert nálunk leginkább a libazsír az ami fogy az én befőttjeim közül. jellemző . szmájli.

nahát akkor vissza a naspolyás-lábashoz...

(igen, van külön blog, de a vernyogást nem oda írom)

A bejegyzés trackback címe:

https://mirwen.blog.hu/api/trackback/id/tr545668122

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása