EQ fogyatékos, továbbra is leszázalékolva

mirwen

mirwen

2014

2014. január 05. - Mirwen

ötvenhat nap van hátra. tegnap vendégség, de már én sem tekintem magamnak külön személynek, hanem csak egy hülye krio-tartálynak, szóval már nem igazán beszélget velem senki.

a mai napnak kéne élni, de nem megy, egyre csak a végét várom ennek, aztán a következő lépésnek, stb. nem jó ez így, bár talán esetemben megérthető. vagy nem,.

most megint az építkezés is távoli, éjjelente ezerszer járok vécére és nagyon szeretem hogy a lakásba halványan bedereng a köztéri világítás, meg a szemben lévő tízemeletesekben egy-egy ablakban ott az élet, és ilyenkor rám tör hogy biztos mennyire félelmetes/magányos lehet egy vidéki kertes házban az éjszaka... 

paragép lettem és utálom magam

A bejegyzés trackback címe:

https://mirwen.blog.hu/api/trackback/id/tr75731849

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

maze 2014.01.07. 00:50:09

ugyanezért szeretem a város fényeit és nem is engedem le a redőnyt.

VeraF 2014.01.07. 01:03:50

Videki hazban meg tokegyedul sem para, ha ez megnyugtat. Bo fel ev alatt ugy egyszer-ketszer volt vacak, vagy betorofobias.

Vendegsegben meg felrevonulasnak lett ertelmezve a gyerekszobabanleves, szoval az meg felreertes..

Mirwen · http://newrim..freeblog.hu 2014.01.07. 09:11:44

mármint ez egy öngerjesztett dolog volt a részemről: én nem tartom már magam kompetens személynek, tehát megadom a módját hogy más se tarthasson annak. Esélyetek sem volt arra hogy normálisként kezelhessetek :-D
süti beállítások módosítása