EQ fogyatékos, továbbra is leszázalékolva

mirwen

mirwen

napok

2014. március 18. - Mirwen

gyerekek oviban napközben, bár nagyon nehéz rávenni őket reggel hogy induljanak, Zsófi állandóan itthon akar maradni és már meg is jött az "akkor szólok a rendőröknek és lepuffolják a Vilit". Tényleg egy másodpercre sem lehet egyedülhagyni Vilivel. Imádja meg minden, de sosem tudni hogy mikor takargatja be kicsit szorosabban, vagy simogatja meg. Pedig nagyon nagyon szereti, csak ugye ő azért mégiscsak öt éves. Simi nagyon kimért vele, leginkább nem érdekli nagyon és ahogy a dokinénink jósolta, tényleg extra apás lett. Eddig kb kétszer tudtam ölbe venni, mindig inkább az apja kell neki.

Vilinek meg a törődés. Meg sok pelenka. Tegnap hajnalban fosmaratont tartottunk, négy pelenkát szart tele, meg a pelenkázót, meg sajátmagát, meg engem. De látszott a gyereken hogy milyen jól esett neki. Meg különben sem sírt előtte, pedig jócskán lett volna mit sírni ennyi kaka előtt. 

A bejegyzés trackback címe:

https://mirwen.blog.hu/api/trackback/id/tr795868475

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása