EQ fogyatékos, továbbra is leszázalékolva

mirwen

mirwen

nyígás

2014. szeptember 30. - Mirwen
Amúgy kissé csalódáskeltő hogy még mindig nem jelentkezett a koordinátor ember, pedig eb ugye 20-án már munkahelyen dógozna, de még a szerződésen kívül SEMMI sincs. Se ideiglenes lakás, se rendes lakás, se költöztetők, se kontaktok, se ovi se semmi. 
ráadásul a repjegyeket minimum 14 nappal előre foglaltaknak kell lenniük, mert csak azokat fizetik. de foglalni se tudunk a semmire.. ahhh...
és a legszarabb hogy ezen a témán nem ILLIK nyígni, mert egyrészt kussoljak mert kimegyek németbe', ott kolbászból van a kerítés, satöbbi, másrészt meg én csak(!) lábatlógatni megyek, nem is dolgozni. 
hátkapjabemindenkiakisfaszom. szépnőiesen.
egyrészt utálatos hogy ezt se meg a műtétet se lehet és akarom elmondani mert rögtön masszív irigységtömbbe ütközöm, utána meg már jön a lesajnálós rész, vagy az ignorálós. 
tiszta esküvő dézsavűm van, amikor megint csak nulláról kellett összerántani egyedül mindent, ellenszélben és ráadásul ott is előtte nem kényelmes rákészülés meg ünneplés volt hanem a kurva kórházba kellett menni.
most is kórház csak most még jól fosok is tőle. Hörghurutom lett, emiatt elnapolták a műtétet egy héttel, pedig már túl lettem volna rajta tegnap. szóval műtét, költözés és közben még vadidegenben egy új lakás keresés+bútorozás meg a gyerekek nemlétező ovihelyekre bepaszírozása... frissen műtve, úgy hogy lehet hogy végighányom az első hónapot (remélem nem)

A bejegyzés trackback címe:

https://mirwen.blog.hu/api/trackback/id/tr206748677

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása