EQ fogyatékos, továbbra is leszázalékolva

mirwen

mirwen

I'm going insane

2014. december 02. - Mirwen

nagyok otthon, könnyebb kicsit, de mégsem, mert Vilmos az őrületbe kerget. Mostanában komolyan meg-meg fordul a fejemben mindenféle gyermekbántalmazós gondolat mikor vége-hossza nélkül bömböl. meg csak olyanokat csinál amit nem szabad (tv püfölés, konnektorért nyúlkálás, virágleszedés, wcpapír letekerés) Mivel a lakás üres, ezért csak ezeket tudja felváltva csinálni, én meg meghalok az összezártságtól. 

és ma arra jutottam hogy lehet hogy hiába a költözés, nem fog javulni ez, mert nem lesz szünet akkor sem, csak szebb helyen szenvedünk, jobb körülmények között.

Közben meg még gyűlölöm ebet is, mert neki meg minden kurvára összejött most. Új munkahely, régi kollégák irigylő-tekintetében lubickolás, elismerés, siker-fény-csillogás, fiatal kollégák, friss hús, csupa csajok, biznisz, délben finedining, csapatépítés, munkaebédek, szállodás kétnapos workshop máshol, karácsonyiváráslátogatás, stb. MEG MINIMUM KILENC ÓRA Vilmos és az unalmas házisárkány nélkül.

SENKIHEZ nem tudok beszélni, senki nem vált le, senki nem szabadít meg ettől a kis gonosztól.

Becsavarodom.

haza akarok menni, ott legalább a hárshegyen magyarul beszélnek majd amikor hozzák a nyugtatót.

A bejegyzés trackback címe:

https://mirwen.blog.hu/api/trackback/id/tr206951709

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

isolde 2014.12.02. 21:54:27

Ott nincs valami bölcsi, vagy bébiszitter?

Felis 2014.12.02. 23:18:19

Igen, egy ekkora gyerek már kihozza az emberből az állatot, valljuk be. :/ Próbáltad már megidézni Marikát pozitív energiáért? (Bocsi, ezt muszáj volt, hátha jobb kedved lesz tőle... :P)

Mirwen · http://newrim..freeblog.hu 2014.12.03. 13:21:14

itt semmi... majd ha költözünk, akkor kenyér helyett azt veszek. mármint bébiszittert.
(Marika :) )
süti beállítások módosítása