EQ fogyatékos, továbbra is leszázalékolva

mirwen

mirwen

on the bright side

2015. január 01. - Mirwen

- lett ház. kurvadrágáért, de az amit szerettünk volna, az első amibe még online kutakodás közben akadtam és beleszerettem. Lyukaslépcsős és a központi lépcsőház miatt a hang három szinten ömlik jobbra-balra, meg egy durva vagyont költöttünk már berendezésekre és bútorokra (pedig szigorú budget van, kis megengedéssel ugyan de a legolcsóbb cuccok az ikeából , gyakolatilag)

- már fogytam húsz kilót. Két nadrágméret. Ez is jó. Ez is nagyon odafigyelős, gyorsan szarul tud lenni az ember és akkor már ömlik is a nyál és rohanni kell a vécére hányni, vagy hasmenésre ébred az ember hajnalban, de leszarom. A lépcsőzés nem okoz gondot! kurvajó érzés.

- egy cuki fészbukos csoport tagja lettem még költözés előtt, volt IRL találka is, az is jó volt és emiatt is rettentően bánt hogy pont most mentünk ki.

- asszem inkább erre a listára írom hogy most már nem bírom magamat sem elviselni, annyit bőgök meg olyan mérhetetlen kiszolgáltatottnak és szűkölve tehetetlen szarkupacnak éreztem mostanában magam hogy ma a patikában vettem Rem0tiv-ot. Persze túl nagy a tabletta (ekkora megakad és rettentően fáj) úgyhogy háromba vágtam, remélem nem csinálja ki majd a gyomrom túlságosan. (mondjuk nem is értem, hogy 10-14 nap amire elkezd hatni, de csak 4-6 hétig lehet szedni. akkor minek? amikor tudom hogy majd két hét múlva két hétig depis leszek, akkor kezdjem el szedni, vagyhogy?? vagy kinek tart két-négy hétig a depressziója? vagy ki ér rá két hétig amíg nem hat? vagyhogy? Meg hogy ez gyógynövény, "nem lesz hozzászokás", mondta a gyógyszertáros. De a papírján meg ott van hogy utána mániás rész következik. Köszcsi!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mirwen.blog.hu/api/trackback/id/tr377027219

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

isolde 2015.01.02. 21:03:39

Mi ez a hülyeség? A remotivot fél évig lehet szedni, csak akkor leszel tőle mániás, ha amúgy bipoláris zavarod van (mániás depresszió), ami neked nincs.

isolde 2015.01.05. 12:15:52

De egyébként szerintem te tényleg depressziós vagy, mármint a szó orvosi értelmében, gondolom kezdődött valamennyi szülés utáni depresszióval, aztán a költözés miatti izoláció meg a műtét miatti éhezés még rátett egy lapáttal. Szóval pl az a a meggyőződésed, hogy szar anya vagy, meg az emiatti bűntudat tipikus depressziós tünet, de depressziós tünet a türelmetlenség is.
A Remotiv egy enyhe, gyógynövény alapú antidepresszáns, de ha 3-4 hét alatt nem érzel tőle javulást, szerintem érdemes lenne valódi antidepresszánst szedned, az AD-ok nem okoznak hozzászokást, csak a nyugtatók. Fél évig kell szedni őket, a legtöbbjük egészen pici tabletta, hátrány, hogy a beállítás környékén, vagyis az első 3-4 napban hányingert okoznak, de ez átmeneti. Mondanám a pszichoterápiát is gyógyszer helyett/ mellett, de gondolom, de időd, se lehetőséged eljárni, pláne idegen nyelven.
A depressziós anya tényleg negatívan befolyásolja a gyerekeket, szóval már csak az ő érdekükben is szedj vmit sztem. Remélem, nem veszed nagyon okoskodásnak, de itt olvaslak pszichiáterként, nem hagyhatom szó nélkül, ahogy a szemem láttára leszel kezeletlen súlyos depressziós.

Mirwen · http://newrim..freeblog.hu 2015.01.07. 10:41:58

amit írtam azt a betegtájékoztatóból bogarásztam. Eszem a Remotivot, remélem lesz valami hatása. Nekem a placebo effekt is egész jól be szokott jönni, reménykedem. 8.napnál járok.

porstein 2015.01.07. 12:11:25

Kedves Mirven!
Azért remélem azzal tisztában vagy, hogy nem te vagy hisztis és "semmisemelégjóneki", hanem ez kb az egyik legnehezebb szitu, amibe kerülté?l!! Én is éltem külföldön, háztartásbeliként, kisgyerekekkel, kertvárosban és hát az ilyen szintű izoláció tényleg durván kikezdi az embert. Nem akarok okoskodni, csak leírom mi segített nekem, jó? 1.keríts bébiszittert!!! 2.Járj nyelviskolába- akkor is ha eleinte gyűlölöd, már az is kurva sokat számít, hogy fel kell öltöznöd, és ha csak röhögsz az "osztálytársaidon" -már az is valami. (Ha lehet rendes fizetős iskola legyen, ne ilyen bevándorlóknak szóló, mert az nagyon deprimáló) 3. Ha tudsz a műtét miatt, járj el vhová tornázni 4.Keress kinti magyarokat, ha csak neten az se baj- legalább lesz kivel fikázni a németeket.
Ja, és hallgass Isoldera, de már az is nagy szó, hogy magadtól elkezdted a remotivot!

BioLujza 2015.01.07. 13:09:41

Ümmm, levélíró opció nincs? Akkor írok fb-on (gondolom az other folderben fog landolni).

isolde 2015.01.08. 16:04:21

Ja, tudom, nem gondoltam, hogy te találtad ki, úgy gondoltam, hogy miféle hülyeségeket írnak a betegtájékoztatóban? Dehát nyilván azért írják, hogy levédjék magukat, mivel recept nélküli készítmény, simán beszedheti egy bipoláris is és akkor mániás lesz és jól bepereli őket. A nem bipolári snyugodtan szedheti fél évig.

Mirwen · http://newrim..freeblog.hu 2015.01.09. 15:51:27

porstein: bébiszitter kéne. igen. ez nem vitás. torna is. ismerős is.
süti beállítások módosítása