nos, akkor elmondom hogy mit NE tegyél ha jó sushit akarsz enni otthon... először is NE thai rizset használj, hanem vegyél rendes sushinak való rövidszemű japán rizst. Aztánmeg NE a mirinnel együtt főzd a rizst, mert leéghet az alja.NE sötétszínű rizsecetet vegyél mert szarul néz ki a halványbarna sushirizs, utána meg gondolj bele hogy az éttermekben valószínűleg valamivel hígitják a wasabit, ezért NE azt a féldiónyi mennyiséget használd, mint szoktál, különben patakokban folyik a könnyed, és már hiába törölgeted a rizsgombócokról, már nem jön le, csak csíp és mar és az orrodat is tisztíccsa. aztánmeg a legfontosabb: NE mélyhűtött vörös tonhalat vegyél, mert az azért nemugyanaz... összegezve: INKÁBB költözz ki japánba, és ötszár forintnyi jenért zabáld halálra magad RENDES sushiból.