EQ fogyatékos, továbbra is leszázalékolva

mirwen

mirwen

2005. február 27. - Mirwen
nos kicsit bővebben... rekedt vagyok, nem hallok és fáradt: szétugráltam és üvöltöztem magam, és ez jóó.. főleg ahhoz képest hogy milyen szarul kezdődött. Ugyanis mikor odaértünk derült ki számomra hogy ez VIP jegy, ezért második emelet magasságban, oldalt fennt, páholyba szólt a jegy... tehát ülni.. és a smasszerek hevesen ellenkeztek mikor mondtam hogy nemlehetne-e lemennem a küzdőtérre ...hogy én? ülni? koncerten? és ráadásul oldalról??? mikor moziba nem megyek ha nem középen ülhetek, annyira zavar ha nem minimum a gyújtópontjában vagyok a hangnak... szóval felkullogtam, az amúgy lenyűgözően fasza vip szektorunkba, ott bánatosan elszopogattam egy pár pohár pezsgőt, eltoltam a pincér nyújtotta szendvicseket, és az élet igazságtalanságán rágódtam, hogy akkor kényeztet amikor pont, köszönöm, de nem kérem. ...bezzeg... japersze én halálmetálra öltöztem, a páholytársaim meg konszolidált menedzserek, menedzserinák, közgazdászok voltak, mintha csak színházba jöttek volna.. írtam vagy hatezer sms-t KZs-nek, nagy koncerttársamnak, aki sajna nemszereti a Rammsteint, ezért nemjött, ellenben mélyen együttérzett gyötrelmeimmel..  aztán Apocalyptica után mikor felbőgött az első taktus Rammstein, és a közönség lennt őrjöngeni kezdett, akkor már azon gondolkodtam hogy stage diving szerűen levetem magam az erkélyről. aztán inkább kimentem a folyosóra, ahol mégegyszer megkérdeztem egy másik szekuritist hogy biztostuti nemmehetnék-e le? Erre már hezitálva aztmondta hogy kérdezzem meg azt a nőt, és mutatott egy szervezőnek tűnő csajra, akivel épp egy srác meg egy lány tárgyalt, akiken látszott hogy ők sem érzik itt fennt jól magukat, gyorsan odaspuriztam, a csaj vóki-tókizott egy sort, aztán levitt minket végülis. Hállelúja! Viszlát savanyújóskák! és bevetettem magam a sűrejébe. mondjuk csak a keverőpult magasságáig merészkedtem el, az is elég volt, ordibálni onnan is remekül tudtam, denszeltem is kicsit, meg ugrabugra. Kollégám fenntmaradt, mert kocsival volt, tehát nem ihatott, és így aztmondta hogy józanul nem érezné jól magát lennt... Aztán a ráadás Ich will után gyorsan visszaspuriztam fel, mert tudtam hogy már csak két szám jön, aztán végelett, kocsibavágtuk magunkat, hazahozott, és énmeg próbálok épp lecsillapodni... hehheee

nos az utolsó előtti pillanatban hirtelen lekaptam a Resie, Reise albumot. Mostmegmár a koncert szerinti sorrendben mennek a számok a winampban ehhehhh... kábé ilyen lesz este... csak jobb! váá... azért várom ám piszkosul. addigis nézek egy két filmet, tegnap elcsórtam HZs-től a Vanilla Sky-t, a Farkasok szövetségét, és a The Insider DVD-t, meg lassan lejön a Million Dollar Baby, Coffe and Cigarettes, és lenntvan a The Night Before Christmas. Szóval van mit nézni.

ez a bejegyzés is reggel nyolc óta készül, mindig van valami ami miatt itthagyom: most pölö kaját csináltam. A mai menü nevét nemtudom, ellenben valami isteni fiom lett!:

Sajtos-tojásos tésztacsoda by me

Elővesszük a hűtőből az adag(egy nagytányérnyi) főtt tésztát(Barilla-macheroni) tegnapról, mivel nincs mikróm, serpenyőbe borítom (mint kiderült ez volt a legjobb döntés) hogy megmelegítsem. kis olaj alá hogy le ne égjen, rá egy nagyobb kanál tejföl.. keverget... hűtőben találtam még sajtot (trappista meg karaván) meg két tojást. A két tojást felverem, bele egy kis sültcsirke fűszersó, meg szárított petrezselyem, ráönteni a tésztára. Utána nagylyukú reszelőn lereszelni egyenlő mennyiségben trappistát meg karavánt, jóó sokat, és a serpenyőben addigra átsült(nem nyers) a tojás a tésztán, rászórni a soksok sajtot, várni, nemkeverni! amíg egy icipicit barnulni kezd a széle - én szeretem amikor a tészta pölö sütéskor kicsit megbarnul -, majd elzár. meg lehet szórni még egy kicsit petrezselyemmel, csak díszítésképp. Aztán már csak annyi a dolga az embernek hogy leül blogolni, különben rögtön megenné legszivesebben, de még borzasztó forró, így egy kis időt lehet nyerhet

suli helyett micsináltam ma már megin? itthon maradtam. de legalább nem aludtam, ... bár már eztse tudom hogy most erény-e, ugyanis helyette Larkinoroztam... szééép... úgy kellett az archívumból előszedni a karakteremet, ugyanis olyan régen voltam már... de cserébe mind a kétezervalamennyi kattintást eljáccottam, fejlesztettem a karakteremet (Neusiedler), és léptem két szintet. ügyes vagyok vagy ügyes? vagy szánalmas... namindegy. A klikk korlátot meg direkt az ilyen hozzám hasonló balfékek miatt találták ki...   most meg épp már öltöztem volna, amikor megszólalt a telefonom: Az egyik kollégám volt, hogy nincs-e kedvem elmenni vele holnap este Rammstein koncertre, mert van mégegy jegye.. ingyen... váááááááááá!! báááákkker!!!! kirááály!!! (a nagy örömködésben le is törtem hirtelen a körmöm) kár hogy nem a tavaly nyári versenysúlyomban vagyok épp, mert akkor mehettem volna megint az idétlen diszkóspicsa felszerelésemben ropni a haláltáncot a sok bamba fekete közé... mint két éve Moonspell koncerten: csillivilli smink, kapucnis felső meg bézbólsapi, deszkáscipő meg sokzsebesgatya. A sok Gótika Mónika meg majd' szívinfarktust kapott hogy "hát ez meg?! eltévedt?" oszt mikor jól lezúztam őket, akkor persze jöttek a riszpekt-pillantások... (izééé... most mintha deja-vu érzésem lenne... lehet hogy ezt már meséltem? ehhh) namindegy, megyek így is, csak szolidabban. jólesz az! jó, hát, hogy a rossebbene?!

naszóval most akkor beizzítom a möpöhárom hallgatóm, és egy kis ráhangolódást tartok majd békávézás közben a holnapi eseményre.

viszont ma is lesz esemény: HZs-t elcipelem tesómékhoz, és evészet lesz meg filmnézés.

báááááz, nemtérek magamhoz!!! Holnap mégiscsak megyek Rammsteinre!! jeesssz!! KZs-vel meg már izzítjuk magunkat a nyári NIN koncertre. na az lesz még a nagyhalál! (Azért van ám már megint képzavar hogy örömködni, meg öltözni készülődni Juno Reactor-t tettem be)

zúzósabb zenei szekció estére:

felpakoltam az A Perfect Circle - The Outsider (Apocalypse Remix) -et IDE

illetve csekk diz! -->Cari Lekebush<-- ez a szájt, innen gyorsidő vagy flash formában lementeni a zenét, megnéz, elélvez.

és lazításképp a Kitano féle Dolls-ból Kyoko Fukada örökbecsű szerzeménye Madzsikárü bímü (Magical beem). Gyerünk! lehet is mutatni:   Y(^_^)

legközelebb Mesterem, JSz segítségével és útmutatásával a dárenbéz gyöngyszemei. (szerintem ezért a mondatomért is elevenen megnyúz majd)

hamár hónyomi felhozta a témát, akkor énis elmesélem: nálam a tegnap esti "húsleves gazdagon" kísérlet fulladt geciszagba... hihetetlen volt kimenni a konyhába, ahol elvileg egy lábasba víz meg erőleveskocka főtt(...) üvegtésztával, hogy micsoda orrfacsaróan savanyú és tömény spermiumszag terjengett... az a többnapos, állott...(énkérekelnézést) Szerintem el is szégyelltem magam ott a konyharuhával a kezemben... aztán gondoltam hogy biztos csak a lobogó forrás miatt, és majd ha elzárom a gázt, akkor okés lesz... de nem.. próbáltam hogy akkor belekanalazok, de felrémlettek mindenféle nemrég olvasott/látott mpegek/jpegek/movok/mittoménmik a szániról...és valahogy mégsem éreztem úgy már hogy éhes lennék... ilyen határozott mozdulattal rég húztam le kaját a vécében.

hosszú idő után az első zaftos szekszuális élményem.

süti beállítások módosítása