EQ fogyatékos, továbbra is leszázalékolva

mirwen

mirwen

hétvége

2006. október 08. - Mirwen

szombaton voltunk vidéken anyáméknál, orvosnál, nagynénéméknél, jöttek unokatesómék is, aztán találkoztunk nagyanyámmal, majd rohanás fel pestre volt osztálytárs esküvőjére, amit a csodával határos módon elértünk még, holott másfél órácskát késtünk csak... aztán rohanás haza, mert kb az ágy volt az egyetlen dolog amit aznap szerettünk volna még látni. 

mameg fejfájós voltam - valami front kering errefele -, mosás, ebédfőzés, majd tesómék jöttek - illetve kajával tudtam csak idecsábítani őket, mert ugye friss, új kertesházból kinek van kedve kimozdulni be pestre a harmadik emeletre -, ezenkívül eb körbeglettelte a lakást; a másfél év alatt megereszkedett, dilatálódott falak mentén keletkezett repedések kábé fél kiló glettet "ettek meg". mostmeg jól megérdemelt pihenésképp Clicket fogunk nézni frissen sült rákszirommal.

A bejegyzés trackback címe:

https://mirwen.blog.hu/api/trackback/id/tr205664028

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása