EQ fogyatékos, továbbra is leszázalékolva

mirwen

mirwen

IKEA

2007. augusztus 15. - Mirwen

az új katalógust lapozgatva ismét csak azt kell mondjam, hogy elmúltak azok az idők amikor egy ikea katalógus Űrodusszeia szerűen nóvum dolgokat tartalmazott, és mellbevágóan új volt minden, és gyönyörű, mert akkora difi volt a SACI bútorok meg a koloniál egyeduralmához képest amit itthon lehetett akkor kapni... most egyre inkább csak a gagyit látom meg benne, a zsibvásárszerű színkavalkádot. Persze nem fikázni akarok, hiszen még így is ez az egyetlen elérhető árú valamirevaló bútorbolt messzetávol, az ilyen Bo Conceptekről ugye nem is álmodhat az ember bérbőlfizetésből.

De azért valahol vicces az is hogy ennyire globális minden, hogy Dooce, kedvenc amerikai bloggerem is épp most lapozgatja az (valószínűleg 80%-ban) ugyanolyan katalógust...  (és itt megragadnám az alkalmat elmélázni azon is, hogy először az amcsik kapják meg a katalógust, aztán jön ajrópa, persze csak a nyugati fele, és egészen utolsónak a sorban kinyomtatják majd a magyaroknak is, nesztek... )

A bejegyzés trackback címe:

https://mirwen.blog.hu/api/trackback/id/tr295664463

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása