EQ fogyatékos, továbbra is leszázalékolva

mirwen

mirwen

S03E03

2007. augusztus 05. - Mirwen
tegnap végeztem az összes üvegfelülettel, eb meg lelamináltpadlózta a középső szobát. Meg még balkonnövények is érkeztek, igaz hogy nagyon akciósak voltak szerencsétlenek, de már mást nem is lehet kapni ilyenkor. Ne augusztusban akarjon az ember ilyesmit csinálni... Csekk képek!

JellyBelly

99 forintért vettem a Culinarisban még szerdán:

Mi a hiba a képen?

igen.

már írtam is egy levelet - kedveset, mert amúgy imádom őket - nekik hogy ebből szerintem nem lenne érdemes rendszert csinálni...

----------------------------------------

update:

válasz megérkezett - még akkor rögtön, csak eddig elfelejtettem posztolni. Szóval én tudtam rosszul:

"Kedves xxx(nevemhelye)


Sajnos nem free sample – A Jelly Belly ilyet még nem adott, de mi azokat, amenyibben kapunk MINDIG a vevőknek adjuk ajándékba, kóstolóba – boltban, főzőiskolában ( vagy ha sok, a dolgozók kapják meg). Példaként a pénztárnál van egy nagy JB doboz ( tavaly New Yorkban vettem) - nem látható ugyan, de ha valaki nagyon nézegeti a JBt kollegáink megkínálják, ha meg rákérdez akkor biztosan.
Ez estben egy nagy gyüjtőben ( 50x10g) érekezett a JB és mivel több vevő jelezte hogy nem lehetne e egyenként megvenni 90ért és nem 4500-ért az egészet mi azt mondtuk dehogynem! Dehát a kicsi zacskónak nincs vonalkódja így kicsit nehezebb az ügy ....
Hetente fordul elő hogy magyar importőr, disztribútor cégek FREE SAMPLE NOT FOR SALE, CAMPIONE GRATUITO stb felírtau termékeket akarnak nekünk is eladni, így jogos a gyanakvása.

Remélem sikerült teljesen összezavarnom.
Üdvözlettel
Bogáthy Zoltán"

S03E02

adott:

ablak: 1db 125*125 (1részes), 1db 180*150(2részes), 2db 210*150 (3részes) ablak, ez összesen 10,56nm, ami duplán számolva - mert szétnyitható dupla szárnyú - 21,12nm ablaküveg.

ajtó: 3db KATEDRÁL - kurvaanyád - üveges szobaajtó 210*100, és egy erkélyajtó, 210*80-as szintén duplaüvegű (szétnyitható). Az összesen 8,06nm üvegajtó.

És akkor az egészet adjuk össze: 21,12+8,06=29,18, és ezt az egészet szorozzuk meg újfent kettővel, mert annak a rohadék üvegnek két oldala van: 58,36nm. Hát ennyit kell festékkaparóval átmiliméterezgetni nem semmi erőfeszítéssel, majd három soron lemosni. A katedrálhoz meg jön a higító meg a fülpiszkáló.

de tegnap már a felénél jártam, és nagyon látványos, úgyhogy most mégse nyígok annyira. Pedig lenne miért: tegnap próbáltam kitakarítani a vécékagylót mert gyűlöltem hogy vadiúj, és mégis tiszta mocsok már, pedig még én nem is használtam, csak a sok melós, és azok meg ugye elvi és átvitt értelemben is szartak rá hogy tisztán tartsák, szóval súrolom épp nagy elánnal, amikor is gyanús szag csapja meg az orrom: higító.... hmmm... kefe-kefe-kefe, súrolgatom, bakker, mi ez a fehér csapadék itt a víz felszínén?! kiveszem a vécékefét, és elhűlök: fehér OLAJFESTÉK!!! a lefolyó alja tele van fehér olajfestékkel!!!! hát hogy száradt volna le a pöcse annak amelyik beleönti a vécémbe a kurva olajfestékét! hát mit képzelnek ezek?! és akkor most mi legyen? környezettudatosan öntsek bele két liter higítót és inhaláljak? vagy hívjam fel azt amelyik beleöntötte és a hajával tunkoljam ki??

de komolyan hogy lehet azt onnan kiszedni szerintetek??

 -----

update: felhívtam a festőt és eljön a hétvégén kitakarítani. csak előtte le kell szedni a wckagylót, és kiszárítani. (Nem akartam mondani hogy jakérem, úgy nekem is menne...)

S03E01

és miután leléptek a festők, a mienk a lakás.

tegnap nekiestünk: én festékkaparóval az ablakoknak, egészen a nappaliig jutottam csak, annyi szar vakarnivaló van, meg az összes ablak szétnyithatós, szóval az így is sok ablakfelület hirtelen megduplázódik. Lemosás meg törölgetés, amit kicsit kurvára meguntam mert nem voltak alkalmas cuccaim a művelethez, és így inkább csak dühöngtem egy sort és átvonultam a konyhába a csempéről vakarni a festéket tovább. Eb közben spaklival a glett és festékmaradványokat vakarta fel a csupasz beton folyosóról meg közlekedőről, és seperte össze, majd apránként beletuszkolta a szemétledobóba a festők egy zsák szemetét amit itthagytak.

letörölgettem a fehér gipszporos erkélyládákat is, és istalláltam őket, majd a bennük megkövült földet kezdtem el fellazítani egy két három élvédővel, amit ott találtam szanaszét a földön, mint festők-hagyatéka. Muszáj volt ilyen nemigazánelőremozdító melót is csinálnom hogy legalább kedvem legyen ma is jönni, és ne utáljam már a környéket is. 

Viszont kitaláltuk hogy nem egyben fogjuk rendelni meg lerakni a lamináltpadlót is, hanem szobánként fogunk haladni, takarítás, ablakpucolás, szőnyegfelszedés (takarítás újra) és lamináltpadlólerakás ütemekkel. 

...és a legjobban az motivál hogy ha kész leszünk legalább a padlóval, akkor lehet majd csinálni egy jó kis lakásavatóféleséget. 

A Bál

Adblock

kezsit-lábát csókolom annak a szerkesztőnek aki a petőfin reggel betette playlistbe kora ifjúságom egyik meghatározó számát, a Pál Utcai Fiúk - Bál -t. Ilyen frankón rég indult a napom.

Rögtön gondoltam hogy bejövök és beblogolom, és keresek hozzá zenét is jútúbon, de most mikor meglett, kellett rájöjjek hogy én még soha az életben nem láttam őket. Nekem a PUF egy fekete AKAII kazetta volt, kopott, kosztól szürkés cimkével, rajta a tollal írt PUF, és a koleszban - gimi - hallgattuk suttyomban - egyházi - amikor tuti nem figyeltek. (és ámulva borzongtunk a Jégkirálynő érzéki testiségén - szűzleányok mwahh)

felújítás S02E11

Új képek az albumban, ez a festők utáni állapot. Ugyanis végeztek még szombaton, de mivel mi vasárnap késő este estünk haza, ezért csak tegnap mentünk lemeózni és kifizetni. Szerintem egész klassz lett. Igaz mondjuk hogy most kicsit szomorú vagyok egykét részlet miatt azért:

Például hogy a kurva padlólap fehér ugyan, de a falfesték mellett szürkének hat.

A fürdőszobában ugyanez, megspékelve egy harmadikféle színű fehérrel, a káddal, amitől hányok.

Mostmár nem tetszik annyira az üvegmozaikos díszcsík a fürdőben és a vécében, és a kalapácslakk sötétzöld erkélykorlát se volt túl jó ötlet.

(a terasz padlóburkolatáról, és a hozzá választott fekete fugáról nem is beszélek)

A középső szoba sárga falszíne se az igazi.

és most meg ráadásul beparáztam az előttünk tornyosuló melóHEGY látványától is.

...és most léptük át az egymilliós (lélektani) határt is. ami azért brrrrr. (ennyiből egy fél évig a seggünket is kinyalták volna montenegróban) 

süti beállítások módosítása