Tesómékkal elmentünk Visegrádra bobozni, és meg is állapítottuk hogy csak így rossz időben érdemes menni, mert a bobozás értékéből semmit nem vesz el, ellenben alig vannak, nem kell sorbaállni, és még a parkolásért sem kell fizetni.
Utána dunabogdányban ebédeltünk, és sétáltunk nagyot.
Vittük a babakocsit is, és máris megvan egy vitathatatlan nagy előnye: amíg mi ettünk, Zsófi a kocsiban volt, és egy idő után elaludt, úgyhogy mind a ketten tudtunk rendesen enni. (és út közben kétszer pisiltettük a kocsiban, majd eb meglocsolta az útmenti tujákat egy kis harmatpisivel, höhö)
Most épp grillcsirkeszárnyakat sütök holnapra, meg elkészült a meggylekvárom. Teljes lekváreltevéses láz van rajtunk amióta az első épp már enni-nem-túl-guszta eprekkel nem tudtunk mit csinálni, és megtaláltam egy gyorsbefőző zselésítőt, és kábé fél óra alatt el is készült a lekvár, isteni! Azóta lett citromos-tokajis eper, sima eper, eper+cseresznye, és most meggy. Szerintem idén végigfőzzük a gyümölcspalettát.
Meg tervezek gyereknek is fagyasztani valahogy kis adagokat pürésített idénygyümölcsökből, szerintetek miből és mennyit érdemes, vagy hagyjuk a francba, már úgy is mindig minden kapható?