EQ fogyatékos, továbbra is leszázalékolva

mirwen

mirwen

ruganyos kéz, feszes hát

2011. március 11. - Mirwen

természetesen - ahogy ez lenni szokott -, kialudtam magam, és egész jó napok jöttek, rendes gyerekek, sok evés (ez ünnep számba megy), sok alvás, meg eb is sokat segített.

apróságok: megvolt Zsófi esedékes endokrin felülvizsgálata. Tavaly volt az első ugye, és a csontjai alapján úgy tűnt hogy lemaradt, és 9 hós csontkora volt egy évesen. Most mentünk megint:

most nem lett túl jó a kép, de látszik hogy megjelent egy másik csontocska is, meg a lényeg a doki szerint hogy igaz hogy nem nőtt egy centit se az elmúlt fél évben (85 centi), de nagyobb lett a súlya, és a csontok is arányosak: 2 évesnek felelnek meg, úgyhogy elbúcsúztunk.

Aztán voltunk Simivel csípőszűrésen is, csípője rendben, de mondta hogy csináljak terpesz pelust otthon a moshatómba, és használja azt, illetve beutalt gyógytornára, mert rettenet mód feszes, meg féloldalas a gyerek. Másnap mentünk is, és még most azért keresek dévényest is, biztos-ami-biztos alapon.

A bejegyzés trackback címe:

https://mirwen.blog.hu/api/trackback/id/tr75665314

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása