EQ fogyatékos, továbbra is leszázalékolva

mirwen

mirwen

2005. január 23. - Mirwen
ha már úgysincs más történés, és már úgyis elástam magam a kóla reklámmal, akkor megemlítem a másik magyar kedvencemet: a Bjudapeszt Bank Privát kölcsön.. asszemlegalábbis. amikor a három kissrác beszél a homokozóban hogy kinek erősebb az apukája.. pedig a kölköket is utálom a reklámokban. de ez az usánkás kissrác nagyon kis csalafintán vigyorog ki a dzsekijéből.

tegnap a hírekben mutatták ahogy köcsög ausztrál kölkök egy kismacskát dobáltak félholtra kővel, majd biciklivel átmentek rajta többször, utána meg... nos eddig bírtam, és kapcsoltam át.... hogy lehetnek ekkkkkora köcsögök? az ilyenek még időben le kellett volna vetni a tajgetoszról...

jameg éjjel volt a Green Mile is... peeerszehogy végigbömböltem a végét, hiába, én márcsak ilyen picsogós vagyok. ki is szoktak röhögni a haverjaim...hehhehee

bbaaaz,  Spektrumon épp az Iráni sípályákról van szó: "...Dizin - a helyi síparadicsom - a Teheráni gazdagok felkapott helye. Itt nem kötelező a csador a nőknek."

nos, akkor elmondom hogy mit NE tegyél ha jó sushit akarsz enni otthon... először is NE thai rizset használj, hanem vegyél rendes sushinak való rövidszemű japán rizst. Aztánmeg NE a mirinnel együtt főzd a rizst, mert leéghet az alja.NE sötétszínű rizsecetet vegyél mert szarul néz ki a halványbarna sushirizs, utána meg gondolj bele hogy az éttermekben valószínűleg valamivel hígitják a wasabit, ezért NE azt a féldiónyi mennyiséget használd, mint szoktál, különben patakokban folyik a könnyed, és már hiába törölgeted a rizsgombócokról, már nem jön le, csak csíp és mar és az orrodat is tisztíccsa. aztánmeg a legfontosabb: NE mélyhűtött vörös tonhalat vegyél, mert az azért nemugyanaz... összegezve: INKÁBB költözz ki japánba, és ötszár forintnyi jenért zabáld halálra magad RENDES sushiból.

a suliban ma avval voltam elfoglalva hogy a bejövő mms-eket nézegettem újra, illetve töröltem ami már nemkell. ekkor találtam rá erre a képre is, amit az egyik haverom küldött még egy jó féléve, állítólag egy nagy japán retek van a kezében. nos nemtom hogy ez micsoda, de ha ő mondta... suli után kiléptem az utcára, és gallér felhajt, sál körbeteker, sapka szemöldökre húz, és kesztyűs kéz a zsebben, olyan hideg volt... elindultam az akácfautcába hogy befizetem a 600 forintot, erre mitadisten, kettőkor bezártak. frankó... aztán irány a westend, mert akartam egy ugyanilyen gatyát mint ami most van, csak kisebbet, erre mitadisten? gatya elfogyott... ekkor kicsit elbizonytalanodtam hogy biztos nem kéne-e már hazamennem ilyen szerencsés nap után, de csak a sushi lebegett a szemem előtt, így felbuszoztam a Rózsakertbe, és ott elámultam hogy mennyire béna kis üzlet mind a halas, mind a japán kajás rész... a halasnál vettem egy kis adag sashimi minőségű vörös tonhalat, de ilyen persze csak fagyasztva volt, meg persze csillagászati áron: 9600 forint kilója. meg venni akartam nori lapot, de azmeg csak 50 darabos volt és nééégyezer forintért... itt döntöttem el hogy nem ma fogok maki sushit enni.. szóval hal nálam volt, hazajöttem. halból négy szeletke levágva, most enged fel, és a rizs meg öt perc múlva kész. kíváncsi vagyok!

valahol elszúrtam én ezt a szombati iskolás dolgot. legalábbis reggel mikor kelni kell, mindíg így érzem. nekem, a fő mormotának, aki szombatonként délutén kettőig is bírt aludni kicsit sokkoló ez a hajnali kelés. de mindegy, erősvagyok és nem fekszem vissza ...ehhehhhe. a lakás most úgy néz ki mintha a tsunami itt is járt volna, katasztrófa súlytotta övezetté nyilvánítom és gyorsan elmenekülök innen. viszlát délután!
süti beállítások módosítása